Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Automatisatie

Wim De Vijlder voorziet de rolluiken van uw bestaande of nieuwe ramen en/of deuren ook van de nodige automatisatie voor uw gebruiksgemak.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kan u de rolluiken voor de ramen en deuren ten allen tijde voorzien van gemotoriseerde automatisatie.  Ook handbediende rolluiken worden door Wim De Vijlder vlot geautomatiseerd, zonder alles te veranderen.  Vervang de zwengel of het lint gerust door een buismotortje zodat het rolluik vanaf nu vlot en flexibel functioneert.  Voor automatisatie van uw rolluiken bouwen we een slimme buismotor in de buis waarrond het rolluik zich oprolt. De motor werkt op elektriciteit of zonne-energie.  Bedienen kan door een muurschakelaar, door een afstandsbediening of automatisch.


Vraag vrijblijvend meer informatie, documentatie of een offerte.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.