Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Aluminium

Wim De Vijlder kan uw ramen voorzien van rolluiken in aluminium.

Vakkundige vervaardigde en geplaatste ramen kunnen door Wim De Vijlder voorzien worden van bijpassende rolluiken.  Rolluiken hebben heel wat voordelen: ze beschermen tegen neerslag en zon, ze zijn verduisterend, inbraakwerend, geluidswerend en warmte/koude-isolerend, dus energiebesparend. Ze bieden u extra privacy en veiligheid.

Bij een rolluik in aluminium heb je meestal de keuze uit drie type rolluiken: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.

Een INBOUWROLLUIK is het meest traditioneel gekende rolluik in Vlaanderen. Het wordt geplaatst en gemonteerd in de opening boven het raam.  De rolluikkast wordt vervolgens door Wim De Vijlder ge├»soleerd en perfect afgewerkt naar wens. Zo hebt u de perfecte combinatie van alle voordelen dat een rolluik biedt, met een esthetische interieurafwerking.

Een OPBOUWROLLUIK wordt geplaatst wanneer we ramen vervangen en er is geen opening boven het raam voorzien. Dergelijke rolluiken worden in het atelier door Wim De Vijlder reeds op de ramen gemonteerd. De verdere afwerking stemmen we dan af op de type ramen.

Een VOORZETROLLUIK is vrij eenvoudig te plaatsen bij de meeste woningen, omdat ze op de buitengevel geplaatst worden, voor de ramen. U kan kiezen uit verschillende materialen, vormen en kleuren.  Bij Wim De Vijlder heeft u de keuze uit een divers gamma. Voor elk wat wils.

Tenslotte kiezen de meeste klanten voor extra gebruiksgemak door het automatiseren van de rolluiken.  Zo kan u vanop diverse plaatsen uw rolluiken bedienen zoals u het wenst. Extra veiligheid, naast betere regeling van temperatuur en energieverbruik zijn de belangrijkste voordelen.  Wij voorzien graag een gemakkelijke afstandsbediening.

Vraag vrijblijvend meer informatie, documentatie of een offerte.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.