Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

PVC

PVC ramen, een prijsbewuste keuze

Vergeleken met hout (+25%) en aluminium (+15%) is kunststof of PVC goedkoper als materiaal voor ramen en deuren. Sommige klanten kiezen ook voor PVC ramen en een houten voordeur. Ook op vlak van isolatiewaarde (lage U-waarde) en bestendigheid tegen regen of wind scoort PVC goed. Het is dus niet alleen goedkoper dan hout, maar ook beter bestand tegen corrosie (roest). 

Onderhoudsvriendelijke PVC ramen

PVC is vooral duurzaam en onderhoudsvriendelijk.  Omdat PVC wel een hogere coëfficiënt heeft qua uitzetting, zijn dergelijke ramen en deuren iets gevoeliger aan temperatuurschommelingen.

PVC ramen voor elke stijl

PVC is verkrijgbaar in diverse structuren en kleuren. Een profiel kan voorzien worden van een korrelige coating of een vlakke folie.

Kortom, kunststof of PVC heeft heel wat voordelen voor ramen of deuren:

* ruime keuze qua kleuren, ook hout- & aluminiumlook.

* duurzaam en goed bestand tegen regen en corrosie.

* onderhoudsvriendelijk, goedkoper en goed isolerend.

Prijs PVC ramen

Vraag naar ons specifiek advies en een vrijblijvende offerte op maat.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerken Gyprocwerken.