Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Hout

Natuurlijk en charmant materiaal

Hout is vooral warmer als materiaal voor ramen en deuren omdat hout een natuurlijk product is. Maar net daardoor zijn er meer onvolmaaktheden zoals gaatjes, aders, verschillen in kleuren en tinten. Maar net die natuurlijke textuur geeft hout haar aangenaam, charmant en warm uitzicht voor uw ramen en deuren.

Hout behandelen en onderhouden

Hout isoleert ook goed, doch dient beschermd te worden tegen de UV-stralen van de zon, die dit natuurlijk materiaal anders snel zou vergrijzen.  Ook al kan je hout verven in een kleur naar wens, ook een behandeling met beits (géén vernis!) is aangewezen.

Wij adviseren om houten schrijnwerk jaarlijks na te kijken en waar wenselijk te onderhouden. Enkel zo zal je lang kunnen genieten van dit materiaal puur natuur.

Houtsoorten voor ramen en deuren

Voor ramen en deuren geven we U graag de keuze uit heel wat houtsoorten, afhankelijk van de gewenste duurzaamheid en budget. Voor buitenschrijnwerk adviseren we o.a. Afzelia, Afrormosia, Padoek, Moabi, Merbo en Sipo.

Kostprijs houten ramen en deuren

Vraag naar ons specifiek advies en een vrijblijvende offerte op maat.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.