Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Ramen, deuren & beglazing

Tijd voor (nieuwe) ramen en/of buitendeuren?  Dan kies je eerst het meest passend materiaal: wordt het PVC, hout of aluminium?  Ga je voor een modernere look met aluminium, of hou je het eerder meer klassiek met hout of het vaker genomen PVC?  Of kies je eerder vanuit een aspect van techniek, isolatie, duurzaamheid, onderhoud of prijs?  Ontdek alvast de verschillende kenmerken en voordelen van de diverse materialen voor ramen en deuren bij Wim De Vijlder uit Gent.

Ramen en deuren voor uw woning

Ramen bepalen naast het zicht ook de stijl van de woning en brengen het licht binnen. Ook het vensterglas moet daarom van goede kwaliteit zijn. Daarom verzorgen wij ook de (dubbele) beglazing van ramen en deuren, zowel nieuw als herbeglazing van uw bestaande ramen en/of deuren. Ons vakmanschap zorgt voor een goede prijs en kwaliteit.

Ramen en deuren plaatsen: prijs

Vraag gerust vrijblijvend een offerte of bel ons: 0496 808 333.


Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerken Gyprocwerken.