Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Aluminium

Aluminium ramen, duurzaam en stevig

Aluminium is voor ramen en deuren wel duurder dan PVC (+15%) en komt qua budget goed in de buurt van hout, afhankelijk van de gekozen houtsoort. Aluminium is wel vooral eenvoudig qua periodiek onderhoud van uw ramen en deuren. En het is een duurzaam en stevig materiaal, populair voor de hedendaagse woningbouw, al dan niet modern of klassiek.

Voordelen aluminium

Met materiaal als aluminium zijn grotere oppervlakten en overspanningen mogelijk. Ramen zijn degelijk isolerend door de thermische onderbreking in de aluminium profielen. De isolatie is evenwel minder goed dan bij PVC of hout.

De gebruikte profielen in aluminium worden eerst ge(pre)anodiseerd of gemoffeld (poederlak) voor een uitgebreide oppervlaktebehandeling.  Poederlakken heeft quasi onbeperkte mogelijkheden qua kleuren.  Door een satijnmatte afwerking zie je nog amper verschil met gelakte houten ramen. 

Prijs aluminium ramen

Vraag naar ons specifiek advies en een vrijblijvende offerte op maat.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.