Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Garagepoorten

Uw garagepoort valt meteen op wanneer u thuiskomt.  Ook uw buren en bezoekers valt uw garagepoort steevast op. En dan ziet ze er maar best goed uit en vlot bedienbaar. 

Met een NOVOFERM garagepoort wordt het binnenrijden alvast een hartelijk thuiskomen.  Met een druk op de knop gaat uw garagepoort open: u heeft meteen het gevoel welkom te zijn.  En met dat zelfde aangename gevoel wordt u ook ontvangen bij uw Novoferm-dealer Wim De Vijlder: hij heeft voor uw garage altijd de perfecte oplossing. Of u nu pas gebouwd hebt of onbezorgd wilt renoveren: met de automatische sectionale garagepoortsystemen van Novoferm krijgt u altijd het beste.

Hierbij hebt u de keuze tussen moderne sectionaalpoorten in standaard of premium uitvoering, klassieke kantelpoorten met bijpassende garagepoort-aandrijvingen, automatisatie en talrijke toebehoren.


Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.