Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Sectionaalpoorten

Plaatsbesparing, comfort, veiligheid

Sectionaalpoorten bieden u een maximale plaatsbesparing, het perfecte comfort en de hoogste veiligheid.  Een sectionaalpoort bestaat uit afzonderlijke elementen (secties) die met elkaar verbonden zijn dmv scharnieren.  Zo schuift de poort vlot verticaal onder het plafond. De poort kan openen en sluiten zonder dat extra zwenkruimte in de garage nodig is. U bespaart dus heel wat plaats, mogelijks voor een tweede wagen of voor fietsen. En wanneer uw garage aan straat of voetpad grenst, wordt het verkeer ook niet gehinderd. Bij poorten met een elektrische aandrijving beschikt u altijd over de volledige doorrijhoogte, ideaal voor de hogere terreinwagens of bestelwagens. 

Stijlvol

Ook visueel ogen sectionaalpoorten mooi: hoogwaardig materiaal, puike afwerking en diverse uitrustingsmogelijkheden geven elke garage een hedendaags en individueel uiterlijk dat perfect past bij de architectuur van uw woning en bij uw persoonlijke wensen en smaak.

Hoe werkt een sectionaalpoort?

De werkwijze van een sectionaalpoort, meer gedetailleerde animaties en video’s over de voordelen, montage en programmering van sectionaalpoorten vindt u op het YouTube-kanaal van Novoferm.

Sectionaalpoort prijs

Vraag vrijblijvend meer informatie, documentatie of een offerte.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.