Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Kantelpoorten

Degelijke klassieker

De kantelpoort is de klassieker onder de garagepoorten en wordt dus nog vaak geplaatst. Dergelijke kantelpoort bestaat uit een verzinkt poortblad, dat via zij-armen met compensatie-veren wordt bewogen: dit kan zowel met de hand of met een elektrische aandrijving. Daardoor zwaait het poortblad uit en moet er voor de garage extra rekening gehouden worden met een ruimte voor het zwenkbereik.

Prijs/kwaliteit

De kantelpoort is het goedkopere alternatief voor een sectionaalpoort.  Een kantelpoort biedt dan ook onze prijsbewuste consumenten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zonder af te zien van aantrekkelijke profileringen en individuele vormgevingsmogelijkheden.

Hoe werkt een kantelpoort?

De werkwijze van een kantelpoort, meer gedetailleerde animaties en video‚Äôs over de voordelen, montage en programmering van kantelpoorten vindt u op het YouTube-kanaal van Novoferm.

Kantelpoort prijzen

Vraag vrijblijvend meer informatie, documentatie of een offerte.


Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.