Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Garagepoorten Gent

Bent u op zoek naar een passende garagepoort voor uw woning in Gent of ruime omgeving? Bij Schrijnwerkerij De Vijlder zit u alvast goed, zowel voor uw nieuwbouwwoning als voor de renovatie van een bestaande woning. Voor welk type poort u ook kiest, wij leveren en plaatsen ze volgens de regels van de kunst.

Zo wordt het binnenrijden van uw garage weer keer op keer een feest!

Soorten garagepoorten

Kantelpoort

De kantelpoort beschouwen we als de klassieker onder de garagepoort. Als u de ruimte heeft voor het kantelen van de poort, is dit een interessante keuze, aangezien een 

Wat zijn de voordelen van de kantelpoort? Prijs is absoluut een bepalende factor tijd de keuze van een garagepoort. Een kantelpoort is namelijk een goedkoper alternatief voor een sectionaalpoort.

De prijs is dus een belangrijk voordeel om voor een kantelpoort te kiezen. Zijn er ook nadelen aan een kantelpoort verbonden? Het is zo dat een kantelpoort meer ruimte nodige heeft om open en dicht te zwaaien. Er moet dus in en voor de garage rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte voor het uitzwaaiende poortblad.

Sectionaalpoort

Een sectionaalpoort heeft geen uitzwaaiende poort, maar schuift in verschillende elementen doorheen een rail. Daardoor biedt ze een optimaal comfort en veiligheid. Wanneer uw garage bijvoorbeeld grenst aan een voetpad, hoeft u bij het openen of sluiten van de poort geen rekening te houden met eventuele passanten (wat bij het uitzwaaiende poortblad van een kantelpoort wel het geval is).

Een secionaalpoort heeft heel wat voordelen. Naast de hogere mate van comfort en veiligheid, is een sectionaalpoort ook zeer stijlvol en is ze verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat ze prima bij uw woning past. Deze voordelen hebben natuurlijk wel een prijskaartje. De prijs van een sectionaalpoort is vanzelfsprekend hoger dan die van een kantelpoort.

Garagepoort automatiseren

De dag van vandaag zijn de meeste garagepoorten voorzien van een elektrische bediening. U hoeft uw auto niet meer uit te stappen om de garagepoort te openen. Met een afstandsbediening opent u de poort en u kan meteen binnen- of buitenrijden.

Wilt u uw sectionaalpoort of kantelpoort automatiseren? Schrijnwerkerij De Vijlder uit Gent is uw betrouwbare partner voor de automatisatie van uw garagepoort.

Hoeveel kost een garagepoort?

De prijs van een garagepoort hangt van verschillende factoren af. Ten eerste het type poort dat u kiest. Zoals we al eerder vermeldden: een sectionaalpoort heeft een hogere prijs dan een kantelpoort. 

Daarnaast spelen ook zaken als materiaal, afwerking, kleur... een rol bij de prijsbepaling van een garagepoort.

Wilt u weten hoeveel uw garagepoort kost? Neem dan contact met ons op voor meer uitleg. Wij maken met plezier een offerte voor uw garagepoort, helemaal op maat van uw woning.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.