Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Automatisatie

Garagepoort automatiseren

Automatisatie van je garagepoort?  Betrouwbare techniek, een hoog comfort en lage gebruikskosten ... dat zijn vandaag zowat de standaard eisen in elk modern huis en ook bij uw garagepoort en rolluiken

Maximaal comfort en veiligheid

Bij uw garagepoort denken we aan o.a. openen en sluiten met één druk op de knop, niet meer uitstappen bij regenbuien en kouder weer of om de poort omslachtig met de hand te bedienen, ... Leuk om de poortverlichting met de handzender in te schakelen en tevens zeer weinig energie verbruiken.  Dat alles met maximale functionaliteit en goedgekeurde veiligheid. 

De innovatieve generatie aandrijvingen van NOVOFERM combineert op een unieke wijze comfort en prestatie.  Deze garagepoortaandrijving biedt U als gebruiker geavanceerde techniek en een modern, strak design.  Alle systemen en componenten zijn optimaal op elkaar afgestemd en door onafhankelijke instituten gecertificeerd volgens de recentste veiligheidsnormen.

Garagepoort automatiseren prijs

Vraag vrijblijvend meer informatie, documentatie of een offerte.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.