Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Binnenschrijnwerk

In uw woning bepalen ook uw binnendeuren mee de stijl: gaat u voor strak modern, design, klassiek of cottage, ... wij voorzien de passende binnendeuren.  Ons aanbod bestaat ondermeer uit: stijldeuren, massieve deuren, fineerdeuren, designdeuren, glazen deuren, schuifdeuren en schilderdeuren die voorzien kunnen worden van elke kleur naar wens.

Ramen, deuren, rolluiken, binnendeuren .... allemaal elementen die uw woning cachet geven, net zoals de juiste vloer: Wim De Vijlder legt met z'n team laminaat en parket en voorziet uw woning van een extra uitstraling.

Ook bij laminaat en parket zijn er heel wat verschillende mogelijkheden.

Als ervaren, professionele schrijnwerker staat het team van Wim De Vijlder ook klaar voor het plaatsen van gyproc muren.  Wij komen graag langs voor grote of kleine gyprocwerken

Maak gerust een afspraak en Wim De Vijlder komt graag langs om u te laten kennismaken met alle mogelijkheden.  We beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u in het maken van de juiste keuze.Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.