Contact e-mail
[email protected]

Contact telefoon
0496 80 83 33

Binnenschrijnwerk Gent

Plaatsen binnendeuren

Schrijnwerker deuren

Binnendeuren bepalen voor een zeer groot stuk mee de stijl van uw woning: gaat u voor strak modern, design, klassiek of cottage? Wij voorzien als ervaren schrijnwerker de passende deuren die helemaal aansluiten bij uw wensen, smaak en interieur.

Soorten binnendeuren

Ons aanbod bestaat onder meer uit: stijldeuren, massieve deuren, fineerdeuren, designdeuren, glazen deuren, schuifdeuren en schilderdeuren die voorzien kunnen worden van elke kleur naar wens. 

Binnendeuren Gent

Maak gerust een afspraak en Wim De Vijlder uit Gent komt graag langs om u te laten kennismaken met alle mogelijkheden op het vlak van binnenschrijnwerk en der.  We beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u in het maken van de juiste keuze.

Prijs binnendeuren

Wilt u graag weten hoeveel uw binnendeuren kosten? Neem contact met ons op. We geven u met plezier alle nodige uitleg en bezorgen u een offerte op maat van uw woning.

Laminaat of parket plaatsen

De beste kwaliteit in hout

Voor laminaat en parket werkt Wim De Vijlder, schrijnwerker uit Gent, met de beste kwaliteit hout van verschillende soorten en afmetingen.  Samen bekijken we de stalen van het laminaat of het parket; Zo kan u de best passende houtsoort kiezen, naast uitzicht, lengte, breedte, bewerking, kleur, enz. ...

Variabele afmetingen voor parket

Voor de ge├»nteresseerden kunnen we hier alvast wat meer technische informatie prijsgeven: vloerplanken hebben vaste of variabele plankbreedtes van 10 tot 28 cm en planklengtes tot 3,5 m.  De plankdikte is standaard 16 mm, maar is variabel mogelijk tussen 10 mm en 24 mm.

Zaagwijze parket

Qua zaagwijze kan u kiezen uit kwartier of dosse. Bij kwartierzagen wordt de boom overlangs in vier kwartieren verdeeld en dan verzaagd naar het hart van de stam.  Bij dossezagen wordt de boomstam in lange planken gezaagd, zodat een ander effect ontstaat dan bij kwartierverzaagd hout. De meeste klanten kiezen hout verzaagd in kwartier, omdat dit de grootste stabiliteit oplevert van de geplaatste plank.

Afwerking houten vloer

Qua afwerking van de houten vloer kunnen we schuren of fijn borstelen voor een strak interieur, of iets grover borstelen voor een klassieke uitstraling. We kunnen de vloer ook een effect van veroudering meegeven, zodat hij reeds een doorleefd uitzicht heeft.

Wanneer de juiste vloer is samengesteld, werken we deze af in een kleur naar uw wens.  Hierna maken we de vloer vuilafstotend en waterafstotend met verschillende beschermingslagen.

Prijs parket of laminaat

Bent u op zoek naar een prijsindicatie voor het plaatsen van uw parket of laminaat? Contacteer ons en we geven u alle nodige uitleg. Daarnaast bezorgen we u een offerte voor uw houten vloer.

Gyprocwerken

Voor uw gyprocwerken groot en klein, moet u ook bij Wim De Vijlder zijn!  

Het klinkt eenvoudig ... en dat is het ook.  Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap voeren we de door u gewenste werkzaamheden snel, accuraat en prijsbewust uit!

Wilt u weten hoeveel uw Gyprocwerken kosten? Neem dan snel contact met ons op.


Op zoek naar een schrijnwerker in Gent? Bij Wim De Vijlder bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen, deuren en beglazing, voor het plaatsen en/of automatiseren van garagepoorten, voor de plaatsing en afwerking van rolluiken en voor allerhande binnenschrijnwerk en Gyprocwerken.